Tilbage til nyheder

MECO opkøber Water Works

MECO, en Grundfos-virksomhed, opkøber californiske Water Works for at styrke sin portefølje inden for behandling af ultrarent vand

MECO - et Grundfos-selskab og global markedsleder inden for vand til injektion - har opkøbt San Diego-baserede Water Works og styrker dermed sine ultrarene vandløsninger til life science- og biofarmaceutiske kunder.

"Water Works tilbyder MECO en bredere produktportefølje med mindre kapacitet, vandsystemer med høj renhed og overlegne servicemuligheder i Californien. Vi er glade for, at de slutter sig til MECO og styrker vores lederskab inden for levering af vandløsninger til biofarmaceutiske og biovidenskabelige kunder," siger George Gsell, President, MECO.

Ved at slutte sig til MECO bliver Water Works en del af Grundfos som medlem af Industry Division's Water Treatment Solutions-platform.

Water Works har hovedkvarter i San Diego i det sydlige Californien i USA og har allerede et stærkt fodfæste på det californiske marked, hvor de betjener life science- og bioteksektorerne med en række ekspertiser, tilbud og tjenester inden for behandling af ultrarent vand.

"Med opkøbet af EUROWATER i Europa og MECO i USA er vi ved at opbygge en global platform for vandbehandlingsløsninger, der kan hjælpe vores industrikunder med at håndtere deres vandudfordringer. Water Works er en fantastisk tilføjelse til teamet, og vi ser frem til at støtte dem i at udvide deres fodaftryk i Californien og blive go-to-partneren for farmaceutiske og life-science-kunder," siger Philippe Laval, VP, Water Treatment Solutions, Industry Division, Grundfos.